Υλικά:
Χαρτόνι από ρολό κουζίναςΨαλίδι
Αυγά φρέσκα απαραιτήτως
αιχμηρό εργαλείο για τη διάτρηση του κελύφους των αυγών (βελόνα)
Σύριγγα
Μπώλ για τη συλλογή κρόκου και ασπραδιού
Κόλλα
Πινέλο
Glitter στα χρώματα που θέλετε
Κορδέλα
Σύρμα
Κλαδί από βρύα
Ανθοδοχείο
Οδηγίες:
1.Βάσεις αυγών για στέγνωμα
Κόψτε λωρίδες από χαρτόνι και σε κάθε λωρίδα κάντε εγκοπές ώστε να σταυρώνουν. Έτοιμες οι βάσεις!

2.Άδειασμα αυγών
Εδώ θέλει τη μεγαλύτερη προσοχή μας γιατί είναι ευαίσθητη δουλειά και να μην έχουμε απώλειες.
Τρυπήστε προσεκτικά τις άκρες των αυγών, στην αρχή κάνουμε μια μικρή τρύπα και σιγά σιγά την ανοίγουμε όσο θέλουμε.
Στη συνέχεια φυσάμε ή με το στόμα ή με μια σύριγγα ( ότι σας είναι πιο εύκολο) από τη μια άκρη και αδειάζουμε το εσωτερικό του αυγού σε ένα μπωλ. Φυσικά δεν πετάμε τίποτα!!! Φτιάξτε ένα κέικ!
Ξεπλένουμε τα αυγά απαλά κάτω από νερό και αφήνουμε να στεγνώσουν.


3.Διακόσμηση αυγών
Αφού έχουν στεγνώσει καλά τα αυγά, απλώνουμε με ένα πινέλο τη κόλλα και ρίχνουμε το glitter.
Θα χρειαστεί και δεύτερο χέρι γιατί πιάνοντας το αυγό αφαιρούμε χωρίς να θέλουμε το glitter. Το αφήνουμε πρώτα να στεγνώσει λίγο στις βάσεις που έχουμε φτιάξει και μετά κάνουμε το δεύτερο χέρι. Τα αφήνουμε ξανά να στεγνώσουν.



4.Τοποθέτηση κορδέλας
Κόψτε κορδέλες όσες και τα αυγά που κάνατε. Δέστε τις άκρες με ένα διπλό κόμπο.
Διπλώστε το συρματάκι στα δύο και βάζοντας την κορδέλα στη μέση περνάμε το σύρμα μέσα από το αυγό.



5.Κρεμάστε τα αυγά στα κλαδιά
